Jeg er kendt for overblik, grundighed og effektivitet i de projekter, som jeg tager del i, og det nyder du som klient godt af, når jeg bidrager til at finde de rigtige løsninger og skabe fremdrift i din virksomhed eller organisation.

Med en baggrund fra såvel store virksomheder som Bayer og Siemens, NGO’er som Liv&Død og Karise Permatopia samt driften af egen konsulentvirksomhed gennem en årrække er der næsten ingen problemstilling, jeg ikke er stødt på og har givet mig i lag med at løse.

Kombinationen af stærke kommunikationskompetencer og evnen til at få budskaber og indhold, om så det er tekst, lyd eller video, ud over rampen via digitale løsninger er noget særligt. Tag derfor gerne fat i mig, hvis du står med udfordringer i spændingsfeltet mellem kommunikation og digitalisering.

Med venlig hilsen,

Peter Arentoft Jakobsen